maanantai 8. joulukuuta 2014

Masennus.

Siitä huolimatta, että mun perhe on ollu aivan ihana ja mulle on tapahtunu kaikkee ihanaa tässä viimesen parin viikon aikana, oon ollu aika maassa. Mulle on tullu kaiken maailman sähköposteja YFU:lta liittyen kotiin lähtöön, ja ihmiset on alkanu muistuttelee miten vähä mulla on aikaa täällä jäljellä, mikä ei kyllä auta yhtään. Koitan nauttia näistä vikoista viikoista ja ajatella, että onhan mulla vielä kuukaus, mutta tiiän miten nopeesti se menee, niin useemmin kun en päädyn syömään mandariineja, tuhertamaan itkua ja kattomaan Game of thronesia iltapäivisin. Mulla on nyt koeviikko, huomenna pitää mennä maahanmuuttovirastoo pidentää mun alien cardin vanhentumispäivää ja sitten tapaan mun ekan perheen siskoa. Keskiviikolle ei oo vielä mitää, torstaina lounas jossain luokkalaisten kanssa, perjantaina koulua ja lauantaina Judithin ja yhden suomikaverin kanssa mennää kattoo Music corea, yhtä musiikkiohjelmaa, kun appa sai meille liput. Sunnuntaista en tiiä. Sen jälkee kaks viikkoa koulua, loppuvalmennus ja 10 päivää enne lähtöö. Ihan kauheeta. 

Kaks viikkoo sit oli vikat tunnit Bongilcheonissa ja oli kyllä aika haikeeta. Ei enää tehty mitää järkevää, pelattii ja syötii ja hyvästeltii vaa toisiamme ja meiän mentoreita. 
Mut viime viikonloppuna Ellan, yhden amerikkalaisen vaihtarin opettaja hankki mulle, Marthalle, Judithille ja Ginalle (amerikkalainen puolivuosivaihtari) liput MBLAQ:n keikalle, joten lauantaina käytiin aamulla kattoo uusin Nälkäpeli ja siellä salissa ei ollu ku joku 8 muuta ihmistä meiän lisäks haha. Sen jälkee lähettii Soulii Olympic hallille missä se keikka oli ja tultii takasi joskus enne puoltayötä ku se oli niin kukana. Oli kyl hyvä keikka, Oh yeah, Mona Lisa ja Run oli kyllä ehkä parhaat ja MBLAQ on paljo parempi livenä ku levyllä mun mielestä. Viime viikolla ei tehty koulussa yhtää mitää ku kaikki vaa pänttäs kokeisii nii mä nukuin ja luin Harry Pottereita. 
Vikat koreantunnit Bongilcheonissa.

Martha, Gertruda, Ella, Gina, minä ja Judithin tukkaa. 
Anteeks oon pulla.
Takit päällä ahkeraa opiskelua. Koulussa on ihan sairaan kylmä.
Sisäpiha.
Näköala meiän olohuoneen ikkunasta.
Mun ikkuna vetää kivasti. Joudun nukkuu semmosen kuuman vesihuopapussin ja kahden peiton kanssa etten jäätyis yöllä.
Viime viikonloppuna kävin Dongdaemunissa, Namdaemunissa ja Myeongdongissa tekemäs vikoja ostoksia ja poikkesin eurooppalaisilla joulumarkkinoilla jotka oli ihan laimeet ja koska menin vääränä päivänä nii siellä ei ees ollu pohjoismaiden kojua huokaus. 
Dongdaemun


Namdamun
Hehe katuruokaa ♥
Vähä lyhyeks jäi tällä kertaa mut kaks vikaa postausta onki vissii ollu vähä turhan pitkiä ku ei oo kukaan juuri vaivautunu kommentoimaan nii jospa tää tasapainottais vähä. :D Hauskaa joulunodotusta kaikille! 

4 kommenttia:

 1. jes postaus sulta!! eikäää, nauti minkä pystyt niistä viimesistä viikoista siellä ja laita viimestää suomes postausta heti ku voit vaikka siitä minkälaista oli palata suomeen ja semmosta:) tulee kauhee vaihtoonlähtemiskuume ku lukee tätä blogii D:
  jahei, sun postaukset ei oo koskaa liian pitkiä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos c: yritän parhaani mukaan ja jospa mä saisin ees yhen postauksen vielä tältäki puolelta maailmaa kirjotettua. Haha jos vaan pystyt, nii hae ihmeessä vaihtoon. No hyvä tietää ettei oo ollu liian pitkiä xd

   Poista
 2. Eiiii; - ; Koita unohtaa se kotiin lähtö ja nauti!!! (ok tiiän et varmaan vaikee) :(
  Mä oon vastaavasti laskeskellu, että koulua kaks viikkoo, sit loma, sit taas kaks viikkoo ja sit koeviikko:o sit oli siinä suomi koulu vähäks aikaa.
  Vinkki: SYÖ kaikkee!! mulla ainaki tulee ruokaa ikävä ainaxD okei en auttanu yhtään..
  Oli kiva silti saada taas postaus ja ihana kuvasaldokin!:) Voimia!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No an vaikee :c haha onnekas, nauti sä vaan Suomessa olosta, koska ihan kohta sä oot kirjottelemassa samanlaisia postauksia ku mä nyt, ja sit ei oo enää hauskaa. xd Joo, pitäis varmaa, mut oon ollu sen verran maassa ettei ruokakaa oo enää maistunu. Mut kyl seki viimestää pari viikkoa enne lähtöö taas palaa ja pakko vaa mussuttaa kaikkee haha. Kiitos kiitos ja voimii sinneki!

   Poista