sunnuntai 23. marraskuuta 2014

6 viikkoa.

Sen verran on Koreassa jäljellä ja alkaa pikkuhiljaa paniikki iskeä. En kyllä ala.

Nonii, jotain tapahtumia tästä viimesen kolmen viikon aikana.
8.11 käytiin Bongilcheonin porukoiden kanssa taas DMZ:llä, ja itseasiassa myös joku meiän koulunki ryhmä oli siellä niin hengasin bongilcheon-kavereiden lisäks myös meiän koululaisten kanssa. Meillä oli myös opas, ja ilmeisesti tän reissun tarkotuksena oli yhtä paljon mennä lintubongailee ja tutkii kasvejaa, kun kattomaan Pohjois-Koreaa, joten muiden kiikaroidessa mulla, Judithilla, Madisonilla ja Marthalla oli vähän omat seikkailut.

hehe takiaisia. Onneks ei olla henkisesti 5v. 

Tää on niin tilannekuvien aatelia.Kovin on turvallinen olo. Ja nyt sitten varsinaiset kuvat itse rajalta! En tajunnu, että itse Pohjois-Korean puolelta ei ois saanu kuvia ottaa, mutta huomasin ne kieltokyltit vasta sitten kun olin ottanu tusinan kuvia... oh well mutta ei kukaan tullu mulle valittaa tai vaatinu mua poistaa niitä kuvia niin never mind. Onpahan jotain vähä harvinaisempaa materiaalia tähänkin blogiin. Harmi vaan kun oli niin sumunen ilma että ei näy kunnolla. Rajalta mentiin sitten lounaalle ja lintubongailee.

Noita ne korealaiset stalkkas ja meillä vaihtareilla ei oikein riittäny pinna, niin hoboiltiin vaan sivummalla. 

Pyeongyang 208km.

Tää meinas aiheuttaa meille sydänkohtauksen, kun luultiin että tossa oli oikea sotilas, mutta se oliki pelkkä puku....
Ja sitten muita sekalaisia kuvia tältä kuulta.

Coffee Benen paholaisbrownie. Nom. 
Ok.
Yhen sunnuntain illallinen kotona!
Ppepperopäivänä opettaja jako kaikille paketillisen ppepperoita (semmosia suklaatikkuja). "Sanni, opettaja rakastaa sinua paljon! Pysy aina terveenä ja onnellisena! - Namkyeong opettaja" (anteeks en osaa kääntää enää mitää Suomeks)

Poikettiin Judithin kanssa Shinchonissa.Ja kissakahvilassa.

Ja viime viikonloppuna käytiin taas kiipeilemässä Judithin kanssa, tällä kertaa Yongmasanilla ja Achasanilla.

Starbucksit, kuten kaikki suunnilleen kaikki muukin, on siistimpiä Koreassa.
Ja mitäs, itseasiassa kirjotan tätä päivitystä neljännestä perheestä. Maanantaina mulle soitettiin YFU:lta, ja sanottiin, että mun pitää vaihtaa vielä kertaalleen perhettä. Muutin eilen iltapäivällä, ja vaikka oon ollu tässä perheessä about vuorokauden vasta, niin nyt viimeinkin tuntuu, että oon oikeessa perheessä. Edellisessä perheessä mulla oli vähän kylmät välit omman kanssa, mutta tästä perheestä tykkään kovasti. Mulla on kaks siskoo, 16- ja 14-vuotiaat, ja kotiäiti ja iskä. Iskä on muuten töissä MBC:llä, ja on luvannu hankkia mulle keikkaliput yhteen konserttiin, joten jonkunlaista k-pop keikkapäivitystä on vielä todennäköisesti luvassa. Ainoa miinus on se, että tää perhe asuu nätisti vastakkaisella puolella Ilsania, kun missä mun koulu on, mutta kaikkea ei voi saada.

Hauskaa talvea ja (pian alkavaa) joulunodotusta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Wow – I love the pictures! What an amazing view. You’re making me jealous!
  Also the design of your whole blog is really pretty, girl! ♥
  I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going!
  Adoorablee.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's really nice to hear that you have enjoyed my blog ^^ Thank you for following, I'll check your blog out too! Danke schön ♥

   Poista