sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pikainen (kuva)päivitys part. 2

Lentoliput tuli sähköpostiin ja viisumikin tulee varmaankin tällä viikolla. Mun host-siskot tuli puhuu mulle perjantaina kakaotalkissa. Ne osas kaikki hyvin englantia ja ne oli ihan sairaan ihania.♥ Etenkin vanhimman siskon kanssa tuntu olevan paljon yhteistä, eikä mua oikeesti pelota enää yhtää lähtö. Haluun vaan äkkiä hengaamaan niiden kanssa. Nekin sano moneen kertaan olevansa tosi innoissani mun tapaamisesta, joten mulla on kauheen turvallinen ja tervetullut olo. En malttais millään odottaa enää reilua 11 päivää! Mutta huomenna on aikainen herätys, kun meillä on aika poliisiasemalle henkilökorttihakemusta laittamaan, joten laitan tässä lähinnä kuvia ja ne saavat puhua puolestaan.

Mitä ihmettä mä ensvuonna teen, ku toi höntti ei oo tunkemassa koko ajan naamalle ja pyörimässä tiellä kun dataan lattialla? 


Tänään oli pikkusiskopuolen ristijäiset! Reetta ♥

Alettiin äidin kanssa äsken pakkaamaan. Oli tarkotus vaan testata, että mitä kaikkee on tarkotus ottaa mukaan ja miten hyvin mahtuu, mutta en sitten tarviikkaan enää mitään tuolta laukusta, niin annettiin olla. Pitää aika paljon lisätä vielä ennen lähtöä, mutta toistaseks kaikki mahtuu kyllä hyvin, eikä painorajat oo vielä huolen aiheena.

Soon!

Ensviikonloppuna käyn vielä Helsingissä tädin ja Sannan luona ja sanomassa heipat IYFin porukoille. Sitten on vielä pari päivää ennen lähtöä kuviksen ja englannin kokeet, ja sitten se ois siinä.  Torstai on kokonaan vapaa näillä näkymin ellen käy isän tai Marin luona, ja torstaina pitää aamupäivällä lähtee ajamaan Helsinkiin lentokentälle. Yhtä aikaa tuntuu, että on liian vähän ja liikaa jäljellä. Jännittää ja vähän ahdistaa, mutta samalla tää tuntuu maailman luonnollisimmalta jutulta. Miten voikin olla näin ristiriitanen olo.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Uusi kommentt, kun luin alta vähän taustatietoja... Mahtavaa vuotta ja mahtavaa reissua Sanni, olet rohkea tyttö! Olen käynyt Etelä-Koreassa itsekin, ja niinpä olet näemmä sinäkin jo pari kertaa... On kiva seurata kuulumisiasi täältä blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, toinen kerta toden sanoo. :) Kiitos paljon Heli! Joo olen, Etelä-Korea on kyllä aivan huippu maa ja ihmiset aivan ihania. Kiva, jos jaksat seurata, ja kiitos kommentista! c:

   Poista