lauantai 21. kesäkuuta 2014

Pikapäivitys & tuleva perheenvaihto

Ai miten nii oon ollu Koreassa huomenna neljä kuukautta? Vastahan mä tulin tänne? Mitä kauemmin mä täällä oon, sitä nopeammin aika menee. Pelottavaa. Mutta jospa kertosin vähän mitä oon tässä parin viime viikon aikana tehnyt.

Viime viikolla käytiin torstaina Judithin kanssa Lotte Worldissa, huvipuistossa, ja oltiin matkassa jo aamukahdeksan jälkeen, koska metrollakin kesti semmoset pari tuntia päästä perille.Tommoset metroasemalla. Varmaan aika tarpeetonta sanoa, että EXO on enemmän kun in Koreassa tällä hetkellä. Koitettiin pari kuukautta(?) sitten saada Rotary-vaihtari Nean ja muutaman muun YFU vaihtarin kanssa liput keikalle, mutta eipä onnistunu. Jälkikäteen kulki huhu, että liput ois menny kahdessa sekunnissa, ja en suoraan sanottuna ihmettele vaikka oiskin totta. 
Lotte worldiin kuuluu siis sekä sisä- että ulkopuisto. Se oli pienempi kun aattelin, mutta oli kuitenkin kiva päivä, kun korealaisilla oli kokeet ja meillä oli ainoostaan sen takia vapaata, niin ihmisiä ei ollut paljon ollenkaan. Oisin ehkä kuitenkin nauttinu enemmän, jos oisin ollut semmoset 5 vuotta nuorempi. Oli ehkä suunnattu vähän nuoremmille kävijöille :D

Pahoittelen laatua. Tää on meiän koulun aidassa kiinni. Jokasen luokan piti tehä tommonen, ja kirjottaa jollekin luokkakaverille tommonen post-it lappu, jossa kertoo miks just tää ihminen on tärkeä itselle. Mua kehuttiin siitä että tarjoan aina kaikille purkkaa ja hymyilen paljon. Ei taida mun suomalaiset koulukaverit ikävä kyllä pystyä sanomaan samaa. Korea, what have you done to me? 1-7♥
Viime sunnuntaina kirkon jälkeen Martha leikkas mun hiukset ja sen jälkeen mentiin oreosuklaabingsulle. Ei ollut valittamista.
Mun lapsuudenkaveri Riikka tuli myös sunnuntaina perheensä kanssa Souliin, ja he tulivat iltapäivällä Ilsaniin moikkaamaan mua ja antamaan mun äidin lähettämän paketin. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa!
Ja lisää bingsua. Tuli todettua että kolme bingsua päivässä on ehdoton maksimi.
Tältä näyttää onnellinen Korea-vaihtari kun saa ruisleipää.
Eilen oli myös YFU-tapaaminen taas vaihteeksi. Lähdin siis ennen lounasta koulusta ja Marthan kanssa lähdettiin metrolla Gangnamiin. Sain myös lisätietoja mun tulevasta perheestä. Näillä näkymin tuun muuttamaan perheeseen, jossa mulla on yläasteella oleva pikkuveli sekä kaksi ala-asteelaista pikkusiskoa. Tässä perheessä tuun todennäkösesti olemaan syyskuuhun asti, ja sitten joudun vielä kertaalleen vaihtamaan, ellei tää seuraava perhe sitten pysty hostaamaan mua loppuun asti, mikä ei näillä näkymin vaikuta mahdolliselta. Mä en oo mitenkään erityisen hyvä lasten kanssa, joten saa nähdä mitä tästäkin seuraa, mutta avoimin mielin oon muuttamassa. En vielä tarkalleen tiedä milloin muutto on, mutta ensiviikon aikana sekin pitäisi selvitä. 30.6-3.7 mulla on vapaata, joten sen jälkeen pitäisi olla enemmän kerrottavaa ja kuvia. Siihen asti moimoi!

1 kommentti: